Spørsmål eller annet vi kan hjelpe med?Kontakt oss gjerne

 
 
 
 

Scan for digitalt vitittkort

Ofte stilte spørsmålNoe du lurer på? Ta kontakt om du ikke finner svar under.


1. Jeg finner ikke rett størrelse


Våre design er motivert av personer i alle størrelser og noen ganger mener vi at designet må tilpasses høyde og figur. Derfor tilbyr vi så langt vi kan å kundetilpasse design til den enkelte. 


2. Hvilke garn kan dere levere


Vår hovedleverandør er Hourse of Yarn og vi forhandler garn fra Dale, Du Store Alpakka, Gjesdal og Jord Clothing. Du kan også bestille tilbehør som strikkepinner, markører og annet. Send mail til post@omdahls.no og vi prøver alltid å gi et godt tilbud.


3. Kan jeg bare bestille garn

Ja, du kan bestille de fleste type garn fra Dale Garn, Du Store Alpakka, Gjesdal Garn og Jord Clohting. Hvis du har kjøpt strikkeoppskrifter tidligere eller skal bestille større kvantum kan du få tilbud om rabatt. Ta kontakt på post@omdahls.no eller telefon +47 938 82 525


4. Hvorfor selges det bare strikkeoppskrift på noen modeller?


Vi ønsker å være en nisjebutikk og derfor selger vi normalt bare oppskfrifter på utvalgte modeller, luer og tilbehør. De fleste modellene kan man kjøpe kun oppskrift i forbindelse med messer, lansering og kampanjer.


5. Hvordan sender dere varene?


Vi benytter Bring. Varene sendes til din postkasse eller hentes på ditt lokale postkontor eller butikk. Vi holder ellers til i Stavanger og på Stord (Kråko) hvor levering kan avtales. 


5. Har dere butikk jeg kan besøke?

Vi har ikke egne butikklokaler men vi kan avtale tid for møte eller facetime. Vi strekker oss langt for at du skal få en trygg handel.